Mamie Bigoude i Tours

Restaurangen Mamie Bigoudes skylten gillar jag. Den fick mig att tvärstanna och snabbt dra in hela familjen, som just då bestod av två barn och en make. Vi skulle egentligen äta någon helt annanstans – någon fancy-pansy-ställe i Tours, men Mamie Bigoudes skylt fick oss snabbt på andra tankar. När vi kom in, skakade de bara på huvudet och sa: Fullt. –Vi kan vänta, inga problem, svarade jag. De log och efter en kvart fick vi vårt bord. Det är nog så man visar att man gillar dem.

Skylten stämde precis med inredningen och maten. Härliga, tokiga galetter, crêpes, pannkakor med läckra tillbehör och mustig cidern. Har ni sett skylten för Botaniska? Om inte, titta i föregående inlägg. Vad skulle du välja om du hade småbarn?

Det här inlägget postades i Restauranger, Skyltar. Bokmärk permalänken.